Klockan 00:40

Jag har fastnat i ett träsk av former och estetiska uttryck. Ett träsk fyllt av mönster skapat av såväl människor som av naturen självt. Jag sitter förstås fast i Google earth. Jag svävar över Stockholms innerstad, Malmö, Manhattan, Barcelona, Tallin, Murmansk  och över en stor del av vår vackra jord. Var jag än tittar hittar jag intressanta platser, jag vet inte riktigt var jag är då jag har stängt av notiserna om platser och gränser. Jag fastnar för snirkliga floder, gröna innanhav och stora bergskedjor. Men framförallt slås jag av alla geometriska former som finns i städerna. Bostadsområden som med precision är uppbyggda efter förutbestämda mönster men också stadsbilder som ger intrycket av kaos. Nu måste jag bara komma på hur jag och barnen kan fortsätta upptäcka världen tillsammans med Google earth.

Här kommer några nedslag från min resa genom natten 🙂

FullSizeRender (1)

NigeriabarcelonapentagonFullSizeRender (2)

 

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*